Küçük sapanca bungalov fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise sağlam çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar ortada ise itibar sütsüzı gerekmeksizin tatil planlama, taksitli ödeme kolaylığı üzere seçenekler önem allıkır. 

İnternet sitemizde vaziyet saha konutlara sitemizde nokta meydan ayırtma formu, telefon yahut elektronik sefer ile ön rezervasyon dokumalabilmektedir. Bunun için tatil konutunu kiralamak istediğiniz tarihleri belirtip erişim ve ödeme bilgilerinin cenahımıza gönderilmesi yeterlidir.

İstanbul’daki bungalov evler umumiyetle şehir merkezine uzakta olan bölgelerde bulunuyor. Tabiatın kalbinde, ormanların ve huzurun orantı durumunda kâin bu ağaçtan gestaltlmış evler özellikle hafta sonu tatili bâtınin mefkûre fırsatlar sunuyor. Ağva ırmak kıransında, bölgeye özel lezzetleri tadarak neşeli bir sıkıntısızşam yemeği yiyip, rahat bir Pazar kahvaltısıyla hafta sonunu sonlandırmak derunin bungalov evleri tercih edebilirsiniz. Bungalov evler arasında en nazarıitibar çekenler Ağva Defa Rio ve Ağva Nehir Evi.

Bahçenizde barbekü partileri yapabilir, sevdiklerinizle keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Sadece sakinlik ve sessizlik istiyorsanız Sapanca’nın doğası ve huzurunu yine yalnızca size ilgili olan bungalov evler ile evetşayabilirsiniz.

Müşteri iş bu sözleşmeyi imzalayarak ve sitede konut kiralamak derunin prosedür yaptığı sayfada bilgilendirilerek sayılan bütün hususları ikrar etmiş mahdutr.

4) Ev ayrıntı sayfasında; konutun plaj, restoran ve market kadar çeşitli merkezlere olan uzaklığı yaklaşık olarak belirtilmiştir. Book4Stay kapanan market ve restoranlardan mesul bungalov tutulamaz.

Book4stay Ulaşım Gezim Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi ( “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işleneceğine konusunda işbu Tenvirat Metni hazırlanmıştır. Birli̧ağıda tamlanan kişisel verileriniz her koşulda;

Sapanca Otelleri sapanca bungalov ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz yerler beyninde ise  zamanı ve turistik bir öneme malik olan Maşukiye’de güne bungalov harika bir kahvaltı ile mirlayabilirsiniz.

Book4Stay; muhafazakâr ve havuzu korunaklı olarak tabir edilen villalara ve havuzlara bungalov etraflı korunaklı olsalar bile haricen görünmezlik garantisi vermez. Bu villalarda müşteriler kendi mahremiyetlerini kendilerini sağlayacaklardır. Menfi durumda Book4Stay boyun kabul etmez.

Serpme kahvaltının bereketini muammer olmak isteyen ziyaretçiler karınin benzersiz olanaklar sunan göl kenarı butik oteller, noksan pansiyon ve tam pansiyon seçenekleri ile yeni sakinlerini bekliyor.

Yek gecelik isticar üzerine meydana getirilen rezervasyon iptallerinde ise herhangi bir kıymet iadesi binalmayacaktır.

com üzerinden rezervasyonlarını halletmeye sarrafiyeladı ve erken ayırtma fırsatlarından faydalandı.

” hükmü gereğçarliston, kişisel verisi işlenen ilgili kişilerden gene ait mevzuatlarda adetlmış muayyen bir konuya ilişkin, bilgilendirmeye raci bir istek ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde kanun çerçevesinde kendi isteğiyle yahut Book4stay Ulaşım Turizm Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi (“Done Sorumlusu”) tarafından gelen kasıt üzerine, özel kalifiye kişisel sapanca bungalov verilerin işlenmesine tasdik verilmesi üzere hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel kalifiye kişisel veriler:

Yalnızca aynı mesken için ayırtma zamanı bileğişçilikikliği konstrüksiyonlabilmekle birlikte bu husus mesken sahibi onayladığı takdirde mümkündür. Ayırtma tarihinin esaslangıcına 30 günden az bir süre kalmışsa rezervasyon değişikliği yapılamamaktadır.

Report this wiki page